Ferestre Roto

Brandul Roto înseamnă calitate. Calitate superioară a materialelor, pioneriat în tehnologie și zeci de ani de experiență în construirea ferestrelor de mansardă performante care vă oferă maximul de siguranță.
În afară de drepturile legale care vă revin în calitate de cumpărător conform legislației naționale, referitoare la eventuale deficiențe ale produselor care nu sunt limitate de această garanție, acordăm beneficiarilor noștri finali din statele membre UE pentru produsele Roto achiziționate după 1 Februarie 2019 următoarele garanții:
1. 15 ani garanţie pentru materialele ferestrelor de mansardă în următoarele situații:
– spargerea sticlei la ferestrele cu geam exterior din sticlă securizată ca urmare a căderilor de grindină;
– defectarea feroneriei in timpul utilizării normale;
– deteriorarea ramei din plastic în circumstanțele când aceasta nu este
supusă nivelului de stres necesar conform STAS – RAL 716/1- norma EU-Ge.
2. 5 ani garanţie în cazul defectelor de material, de construcţie şi/sau de fabricaţie precum:
– defecte ale ferestrelor de mansardă Roto inclusiv ale ramelor , altele decat
cele precizate la punctul 1 de mai sus;
– în cazul aburirii spaţiului dintre sticle;
3. 2 ani garanţie în cazul defectelor de material, construcție şi/sau de fabricaţie în următoarele situații:
– pentru accesoriile Roto ale ferestrelor de mansardă (rulouri, rolete exterioare, telecomenzi etc.);
– pentru piesele electrice (indiferent dacă au fost premontate sau dacă au fost achiziționate separat precum: motoare, telecomenzi, senzori) şi părțile mobile ale ferestrelor de mansardă Roto;
– pentru piesele de schimb Roto.
Începutul garanţiei. Garanţia începe fie din ziua achiziției, fie din data instalării de către montator sau în cazul înlocuirii pieselor de schimb, din data livrarii acestora. Data respectivă trebuie să fie dovedită prin prezentarea facturii de cumpărare.
Garanția nu este transferabilă, ea este valabilă doar pentru consumatorul final. Perioadele anterior menționate nu se pot extinde și nu se pot reînnoi când se face service acoperit de garanție. Garanția nu reîncepe când materialele/piesele sunt înlocuit, acestea sunt acoperite de condițiile de garanție de la punctul 3.
Restricţii asupra garanţiei
Garanția nu acoperă alte defecte care nu se datorează materialelor, construcției si/sau fabricației produselor, defecte datorate unor cauze precum condiții structurale ale construcțiilor,factori externi, manipularea sau operare incorectă, nerespectarea indicațiilor

Afișez toate cele 6 rezultate

SHOPPING CART

close